Hava Durumu

Bursa'da yerde bulduğu para dolu çantayı yanındaki çocuğa aldırıp, uzaklaştı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kimliği belirsiz kadın, sokakta gördüğü, içerisinde 24 bin TL ile 600 bin TL'lik çek bulunan çantayı yanındaki çocuğa aldırıp bölgeden ayrıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yerde bulduğu para dolu çantayı yanındaki çocuğa aldırıp, uzaklaştı

Olay, Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi 7'nci Sokak'ta meydana geldi. Mobilya işletmesi sahibi Bahattin D., içerisinde 24 bin TL ile 600 bin TL'lik çekin bulunduğu çantayı, iş yerinin önünde aracına binerken düşürdü. Aracıyla bölgeden uzaklaşan Bahattin D. bir süre sonra çantasının yanında olmadığını gördü.

Çantayı araca binerken düşürdüğünü düşünen Bahattin D., geri dönüp bölgedeki güvenlik kameralarını izledi. Bir iş yerinin kamerasına yansıyan görüntülerde çantayı yoldan geçen bir kadının aldığı görüldü.

Görüntülerde, kadının çantayı görünce çevreyi kontrol ettiğini ardından da yanındaki 4 yaşlarındaki kız çocuğundan alıp kendisine getirmesini istediği görüldü.

Çocuk da çantayı alıp kendisine getirdi. Çantanın içini kontrol eden kadın, çocukla birlikte bölgeden uzaklaştı.  Bahaddin D.'nin şikayeti üzerine polis ekipleri, kadını bulmak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.