Hava Durumu

Bursa'da yere yığılan genç uyuşturucu bağımlısı çıktı

Bursa'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen gencin yol ortasına yığıldı. Önce bir aracın çarpıp kaçtığı düşünülen gence müdahale eden 112 ekibi gerçeği ortaya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yere yığılan genç uyuşturucu bağımlısı çıktı

Bursa merkezde bulunan Haşimişcan Caddesi'nde yerde yatan bir genci gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Baygın yatan gence bir arabanın çarpıp kaçtığı zannedildi fakat 112 ekipleri gelince gerçek ortaya çıktı. Olay yerine gelen ekipler, şahsın uyuşturucu kullandığını belirtti. Gencin baygın görüntüsü vatandaşların yüreklerini burktu. Olay yerine 2 ambulans ve 2 polis ekibi gelirken, ana yol bir süre trafiğe kapatıldı. Şahsın üzerinden kimlik çıkmazken, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kendine gelemeyen genç Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AĞZINDAN KÖPÜKLER GELİYORDU

Şahsı yol ortasında görüp sağlık ekiplerine haber veren Bilal Korkmaz, "Bir genç yerde yatıyordu. İlk önce anlamadık, ağzından köpükler geliyordu. Burası çok işlek, üzerinden bir araba geçer diye endişe ettik. Uyandıramayınca ambulansı aradık. Karşıda trafik ekipleri vardı, onlar da yardımcı oldular. Daha sonra 112 ekipleri geldi, madde kullandığını söylediler. Burada bu tip vakalar sık sık oluyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.