Hava Durumu

Bursa'da yerli otomobil üretim tesisiyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı!

Cumhurbaşkanı kararı ile Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilen elektrikli otomobil üretim tesisine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolu projeleri kapsamında bazı taşınmazlar ve üzerindeki müştemilatın acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yerli otomobil üretim tesisiyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 18 Temmuz'da Bursa Gemlik'te temeli atılan Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'un üretileceği tesise ulaşımı sağlayacak bağlantı yolu projeleri kapsamında, bazı taşınmazlar ve üzerindeki müştemilatın acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar şu şekilde:

"Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Bursa ilinde inşa edilmekte olan elektrikli otomobil üretim tesisine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolu projesi kapsamında ekli kroki ve listede güzergahı ve bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazlar ve üzerlerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı kamulaştırma kanununun 27. Maddesi gereğince karar verilmiştir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.