Hava Durumu

Bursa'da Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü'nde devir teslim töreni

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü devir teslim törenini gerçekleştirdi. Kulübün 2021-2022 Dönemi Başkanı Ferahi Öztimur, Uluslararası Dönem Sloganımız "Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2021 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2021 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü'nde devir teslim töreni

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü 2020-2021 devir teslim töreni gerçekleşti.

2020-2021 Dönemi Başkanı Tuncer Hatunoğlu, başkanlık görevini 2021-2022 Dönem Başkanı Ferahi Öztimur'a devretti. Üyelerin eşleri ile katıldığı devir teslim töreninin açılış konuşmasını yapan 2020-2021 Dönemi Başkanı Tuncer Hatunoğlu, Covid-19 salgınına rağmen geçtiğimiz dönem boyunca yaptıkları projeleri anlattı. Tuncer Hatunoğlu, "Kulübe 3 yeni üye kazandırdık. Üyelerimizden 6'sı daha Paul Harris Dostu oldu. 44 konuk konuşmacısı olan, 4'ü de biz bize olmak üzere toplantılarımızı gerçekleştirdik. Her konuşmacımız adına TEMA kanalıyla 3 adet fidan bağışladık. Endüstri 4.0 çerçevesinde projelerimizi gerçekleştirdik.  Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 4.sınıf öğrencileriyle, işitme engellilerin alfabesinin bir uygulama desteğiyle algılanıp altyazıya dönüştürülmesi projemizi hayata geçirdik. Dört üniversite öğrencimize koçluk desteği verdik. Endüstri 4.0 mentörlüğü sağladık ve lider bireyler yetiştirme kısmında onlara uzman desteği sağladık. Rotary Okulda kapsamında "Kaygı Yönetimi" başlıklı bir sunumu okulumuzla paylaştık. Kulübümüz adına web sitesi oluşturduk. Yine kulübümüzün kurumsal hafızasını korumak adına eylemlerimizi dijital ortama taşıdık." dedi. Hatunoğlu, konuşmasını, görevi yeni devralan Ferahi Öztimur'a başarılar dileyerek tamamladı. Hatunoğlu, konuşmasının ardından başkanlık kolyesini Ferahi Öztimur'a takarak başkanlığı devretti.

Başkanlığı devralan 2021-2022 Dönem Başkanı Ferahi Öztimur, geçmiş dönem başkan ve yöneticilerine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Başkan Ferahi Öztimur, "Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim" sloganı ile başlayan yeni dönemde de hizmet bayrağını yukarılara taşıyacaklarını söyledi. Yeni dönem projelerini anlatan Öztimur, "İşbirlikleriyle 'gerçek gıda' konulu proje gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Organik gıdanın ata tohumlarının önem kazandığı günümüzde, bu işin uzmanlarıyla Bursalıları buluşturmayı, 'gerçek gıda' tüketiminin önemi konusunda farkındalık ve bilinç yaratmayı hedefliyoruz. Bursa'da oluşturulacak Rotary Barış Ormanı'na yapacağımız fidan bağışları ile Bursa'nın yeşiline katkımız büyük olacak. Ana sınıfı ve sistem sınıfı tefrişi yaparken, ilgili okulda hem öğrenciler hem de veliler için sağlık taraması, bilinçlendirme eğitimleri gibi hizmetler gerçekleştireceğiz." dedi.

Devir teslim törenine katılan 2440 Bölge Sekreteri Aykut Erpamukçu da, köklü bir kulüp olan Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü Başkanı, yönetim kurulu ve üyelerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Törende ayrıca Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü 2020-2021 Dönemi Başkanı Alihan Çakır , başkanlık görevini İlayda İlayda Kırkan'a devretti. Yeni dönem başkanı İlayda Kırkan, "İletişimi daha kuvvetli ve Rotary ile daha etkileşim hâlinde bir rotaract kulübü olmak istiyoruz" dedi.

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü 2021-2022 Dönemi yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Ferahi Öztimur, Geçmiş Dönem Başkanı Tuncer Hatunoğlu, Asbaşkan Başkanı Şahin Zeteroğlu, Sekreter Ayşe Gavas Aslan, Sayman Levent Uğurel.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.