Hava Durumu

Bursa'da yıldırım fırtınası! Vatandaşlar korkuyla uyandı...

Bursa'da etkili olan yıldırım fırtınası vatandaşları yataklarından korkuyla kaldırdı. Şehirde saatlerdir süren yoğun gök gürültüsüyle birlikte zaman zaman sağanak yağışlar da etkili oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2020 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2020 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yıldırım fırtınası! Vatandaşlar korkuyla uyandı...

Bursa pazar sabahına gök gürültüsü sesleriyle uyandı. Şehrin birçok ilçesinde sabah saatlerinde yıldırımlar birbirini kovaladı. Şehrin farklı noktalarına dakikalar içinde onlarca yıldırım düştü ve bitmeyen bir gök gürültüsü izlenimi oluşturdu.

SON TAHMİNLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile İstanbul çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ GELİYOR

Yağışların Sakarya, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Bolu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle güneyli, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.