Hava Durumu

Bursa'da yürek burkan kaza! Battaniye ile korumaya çalıştılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı. Otomobil sürücüsü ve yanındakiler, sağlık ekipleri gelene kadar yerde yatan yaralıyı üzerine battaniye örterek soğuktan korumaya çalıştı. Öte yandan kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yürek burkan kaza! Battaniye ile korumaya çalıştılar

Kaza Mahmudiye Mahallesi Tabakhane Caddesi ile Zafer Caddesi'nin kesişiminde meydana geldi. Murat C. idaresindeki 16 PK 126 plakalı otomobil ile Zafer Caddesi'nden gelip Tabakhane Caddesi'ne çıkmak isteyen Suriye uyruklu Wael A. idaresindeki elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Kafasını yere çarpan Wael A.'nın yardımına kazaya karışan araçtaki sürücü ile yolcular koştu.

Vatandaşlar, sağlık görevlileri gelene kadar yaralının üzerine araçtan çıkardıkları battaniye ve bez parçalarını örterek soğukta üşümesinin önüne geçti. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsünün otomobil ile çarpışarak, arabanın üzerinden fırlayıp yere düştüğü görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.