Hava Durumu

Bursa'da yürekleri ısıtan haber! İki minik köpeğe gönüllerini ve evlerini açtılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde alt geçitten geçen anne ve oğlu, aç ve bitkin halde buldukları iki köpek yavrusuna sahip çıktı. Minik köpekler kendilerine evlerini açan ailenin maskotu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yürekleri ısıtan haber! İki minik köpeğe gönüllerini ve evlerini açtılar

8 yaşındaki Ilımnaz İsmail, annesiyle birlikte evlerine giderken Kozluca alt geçidinde terk edilmiş iki yavru köpeği fark etti. Köpeklerin aç olduğunu ve soğuktan dolayı bitkin düştüklerini gören aile bakkaldan süt alıp karınlarını doyurdu.

Oradan ayrılmak üzere olan aile fertleri, köpeklerin peşlerinden geldiğini görünce dayanamayıp, iki yavru köpeği alıp evlerine götürdü.

Aile bireyleri eve getirdikleri köpekleri yıkayarak uyumaları için yer yaptı. Kısa sürede aileye alışan köpekler evin yeni maskotları oldu. Ilımnaz ve 2 yaşındaki kardeşi İlyanur İsmail vakitlerinin bir çocuğunu evlerinde sevimli bu iki yavru köpekle geçiyor. 

Ilımnaz İsmail, "Alt geçitte terk edilmiş iki yavru köpeği fark ettik. Açlıktan ve soğuktan dolayı bitkin düşen köpeklere süt verdik. Daha sonra köpekler peşimizden geldi. Biz de onları sahiplendik. Getirdiğimiz için çok mutluyum. Kardeşimle birlikte köpeklerimizle güzel vakitler geçiyoruz. Lütfen herkes sokak hayvanlarına sahip çıksın" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.