Hava Durumu

Bursa'da Zafer Plaza alev alev yandı!

Bursa'da Zafer Plaza isimli alışveriş merkezinde belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bir saatlik uğraşın ardından kontrol altına alınan yangın, büyük hasara neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Zafer Plaza alev alev yandı!

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesindeki Zafer Plaza'da zeminin 3 kat aşağısında tekstil ürünlerinin satıldığı bir mağazada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alışveriş merkezi görevlilerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Alevler bitişikteki bir mağazaya sıçradı ve binanın tamamını dumanlar kapladı. Oksijen tüpleriyle içeri giren itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

1 SAATLİK UĞRAŞ

Yangını bir saatte kontrol altına alan ekipler, binadaki yoğun dumanı tahliye etmek için çalışma başlattı. Alışveriş merkezindeki iki mağazada hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

AVM HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Zafer Plaza'daki yangınla ilgili açıklama AVM yönetiminden ilk açıklama geldi. Yangın alarm sisteminin devreye girmesi ve itfaiye ekiplerinin hızla olaya müdahalesiyle yangının kısa sürede kontrol altına alındığı belirtilen açıklamada, "Olayda, yangın nedeniyle 1 mağaza, yayılma nedeniyle 2 mağazada maddi hasar oluşmuştur. Çok hızlı müdahalelerinden ve çabalarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine ve görevlilerine teşekkür ederiz. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, alışveriş merkezimiz saat 10.00 itibarıyla hizmet vermeye başlamıştır" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.