Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı

Bursa'da uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan polis ekipleri yapılan operasyonlarda 7 kişiyi göz altına aldı. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında bonzai ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da  zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapanların yakalanmasına yönelik Osmangazi ilçesinde farklı adreslerde uygulama ve operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlar kapsamında H.D., S.Y. ve A.K. isimli şüpheliler yakalandı. Şahısların üzerinde bonzai maddesi çıkması üzerine polis sorgusunun neticesinde F.Y., H.Ç., Z.A. ve İ.Ö.'den bonzai aldıkları bilgisine ulaşıldı.

37 PAKET ELE GEÇİRİLDİ

F.Y., H.Ç., Z.A. ve İ.Ö.'nün ikametlerinde operasyon yapan polisler çıkı diye tabir edilen 30 paketi şeffaf poşette olmak üzere toplam 37 paket bonzai ele geçirdi. H.D., S.Y. ve A.K. isimli şüphelilere 'Uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak' suçundan işlem yapılırken, F.Y., H.Ç., Z.A. ve İ.Ö.'ye 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı. Şüpheliler mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.