Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirlerine ağır darbe

Bursa Narkotik Polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Son olarak yapılan, iki ayrı operasyonda toplam 8 kişi göz altına alınarak haklarında işlem başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2017 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2017 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da zehir tacirlerine ağır darbe

Nilüfer'in Esentepe Mahallesi'ne uyuşturucu satın almak için gelen F.Ö., İ.Y., E.T. ve R.Ç. isimli şahıslar polis tarafından gözaltına alındı. Yakalanan şahısların üzerinde bir miktar sentetik kannobinoid ele geçirildi. Bu kişilerin uyuşturucuyu İ.Ş. isimli şahıstan temin ettikleri öğrenildi. İ.Ş'nin üzerinde ve ikametinde yapılan aramada 51 gram sentetik kannobinoid ele geçirildi.

İKİNCİ OPERASYON SELAMET MAHALLESİ'NDE

Osmangazi'nin Selamet Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda ise, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen A.S., T.A. ve Y.G. de yakalandı. Üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada bir miktar metamfetami, bir miktar sentetik kannobionid ve esrar ile birlikte bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet hassas terazi, bir adet av tüfeği ele geçirildi.

Yakalanan toplam 8 şahıstan F.Ö. ve İ.Y. ile yaşları 18'den küçük olan E.T ve R.C. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. İ.Ş., A.S., T.A., ve Y.G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından uyuşturucu satmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.