Hava Durumu

Bursa'daki aşk cinayetinde flaş gelişme!

Bursa'da gizli aşk yaşadığı komşusunu öldürmek suçundan hakim karşısına çıkan kadın, "Kocamın evde olmadığı sırada evin önüne gelip camı tıklatınca ondan kurtulmak için öldürdüm" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2017 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki aşk cinayetinde flaş gelişme!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde geçen yıl eylül ayında meydana gelen olaya göre, evli olan Neşe A., uzun süre aşk yaşadığı komşusu Ümit Şahin'i (30) evinin önünde tabanca ile vurarak öldürdü. Neşe A., çocuklarıyla vedalaştıktan sonra polise teslim oldu. Hakim karşısına çıkan Neşe A.,  maktul ile 5 yıl boyunca ilişki yaşadıklarını ve çocuklarından birinin kendisinden olduğunu itiraf etti.

Neşe A., şunları söyledi: "Ümit Şahin ile yaşadığımız ilişkiden bir çocuğumuz dünyaya geldi.  Çocuğu eşimin nüfusuna kaydettirdim. Sonra ayrılmaya karar verdik. Beni bir daha rahatsız etmeyecekti fakat sözünde durmadı. Eşime mesaj atarak ilişkimizi anlatmış. Bu nedenle eşimle tartıştık. Kocamın evde olmadığı sırada evin önüne gelip camı tıklatınca ondan kurtulmak için öldürdüm. Kocamın bu olay ile hiçbir ilgisi yok."

'Cinayete azmettirmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan eş Mehmet A. ide duruşmada, dördüncü çocuğunun gerçek babasının kendisi olmadığını öğrenince onu kayınvalidesine teslim ettiğini söyledi. Suçlamaları kabul etmeyen Mehmet A., eşini cinayete azmettirmediğini belirtti.

Ömür boyu hapsi istenen sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma ertelendi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.