Hava Durumu

Bursa'daki bu kadının elleri öpülür!

Eğitimini Yenişehir Terziler İlkokulu'nda sürdüren bedensel engelli torunu İbrahim Kayra Arıcan'ı her gün okula götürüp getiren 56 yaşındaki Ayşe Arıcan, büyük bir fedakârlık örneği sergiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki bu kadının elleri öpülür!

Torununu her gün okula götüren ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan fedakâr kadın, 'hala vicdanlı insanlar var' dedirtiyor. Rahatsızlanıp 1 hafta hastanede yattığını belirten Ayşe Arıcan, "Bu süre içinde okula gidemeyen torunum derslerinden geri kaldı. Bu sebeple kendime daha çok dikkat etmem gerektiğini biliyorum. O derse girince ben kapının önünde bekliyorum. Teneffüslerde gidip ihtiyaçlarını gideriyorum. Bana asla yük değil. Bu işleri seve seve yapıyorum. Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz benimle yakından ilgileniyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Canım torunumu okutmak istiyorum. Bütün uğraşım bunun için. Asla yorgunluğum yok" dedi.

Okul müdürü Sadettin Tunç da babaannenin çok fedakar bir insan olduğunu belirterek, "Biz okul yönetimi olarak kendisine her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Artık kendisini okulumuzun bir bireyi gibi görüyoruz. 1. sınıfa giden İbrahim Kayra Arıcan evladımız da çok zeki bir çocuk. Sadece bedensel engeli var. Onun rahat edebilmesi için sınıfını giriş katına aldık. Onun için özel engelli tuvaleti yaptırdık. İnşallah eğitim hayatının sonuna kadar kendisiyle ilgileneceğiz ve bütün sorunlarını çözeceğiz. Babaanne Ayşe Arıcan teyzemize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.