Hava Durumu

Bursa'daki bu muhtar 'helal olsun' dedirtiyor! Herkese örnek

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki Göynüklü Mahallesi Muhtarı Turgay Demirci gece gündüz çalışarak halktan büyük takdir topluyor. Demirci en son ziraî su deposunu mahallesine kazandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2018 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2018 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki bu muhtar 'helal olsun' dedirtiyor! Herkese örnek

Göynüklü Muhtarı Turgay Demirci, mahallenin ihtiyaçlarını giderebilmek için gecesini gündüzüne katıyor. Muhtar Demirci son olarak ziraî su deposunun Bursa Büyükşehir Belediyesi Göletler Müdürlüğü tarafından yapılarak hizmete açılmasını sağladı. Demirci, "Mahallemizdeki çiftçilerin ziraî su ihtiyaçlarını karşılamak üzere mezarlık mevkiinde 110 tonluk su deposu inşaatına başladık. Depomuza yüz metrelik bir hat çekip kod farkını ortadan kaldırıp vana vasıtasıyla çiftçilerimiz arazilerini hiçbir ücret ödemeden sulayabilecek. Çiftçilere sulama deposuyla bereketli mahsuller diliyorum" dedi. 

Bu arada M. Zeki Yazıcı Okulu Müdürü Köksal Kaleli'nin desteği, okul aile birliği ve iş adamı Tacettin Yazıcı'nın katkısıyla Göynüklü Mahallesi'ne anaokulu kazandırıldı. 4-5 yaş grubu minikler anaokulunda eğitim görüyor. Göynüklü İlk ve Ortaokulu'nun yanında 2 öğretmenin görev yaptığı anaokulu 2 derslikli. Bir mutfak, hol ve tuvaletler bulunan binada 24 minik öğrenci eğitim görüyor. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.