Hava Durumu

Bursa'daki cinayetin sırrı çözüldü! Katil yakın arkadaşı çıktı

Bursa'da geçtiğimiz günlerde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülen gencin katil zanlısı yakın arkadaşı çıktı. Gözaltına alınan zanlı ilk ifadesinde "Beni insan içerisinde küçük düşürüyordu. Kötü davranıyordu. Zamanla kin besledim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki cinayetin sırrı çözüldü! Katil yakın arkadaşı çıktı

Bursa'da geçtiğimiz günlerde Nilüfer'in Çalı Mahallesi'nde boş bir arazide bir erkek cesedi bulunmuş yapılan incelemede şahsın 26 yerinden bıçaklanmasının ardından boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edilmişti. Cesedin 24 yaşındaki Kadir Çevik'e ait olduğunu belirleyen cinayet büro dedektifleri, Kadir Çevik'in olay günü en son saat 19:00 sıralarında, yakın arkadaşı olan D.Ş. (28) ile beraber, D.Ş.'ye ait beyaz renkli otomobille dolaştıklarını tespit etti. D.Ş. isimli kişi Çalı Mahallesi'nde gözaltına alındı. Yapılan sorgunun ardından suçunu itiraf eden zanlı, Kadir Çevik'in kendisine kötü davrandığını, insanların içinde küçük düşürdüğünü, bu yüzden içinde zamanla kin ve nefret oluştuğunu söyledi.

KIYAFETLERİNİ DERE YATAĞINA ATTI

Olay günü kendisine ait otomobilin içerisinde arkadaşı Kadir Çevik'i bıçaklayarak öldürdüğünü anlatan D.Ş., cesedi yolun kenarına, kıyafetlerini ise yakındaki bir dere yatağına attığını, daha sonra kaçarak önce aracını, sonra kendi kıyafetlerini yıkayıp Kadir Çevik'e ait botları ve olayda kullandığı bıçağı Kayapa Mahallesi'nde ormanlık araziye attığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis, maktule ait kanlı kıyafetler, botlar, suç aleti bıçak, olayda kullanılan araç, D.Ş.'nin yıkadığı kıyafetlerin tamamını bularak, incelemek üzere kriminal laboratuvarına gönderdi. Zanlı D.Ş. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.