Hava Durumu

Bursa'daki hamam cinayetinde şok eden ifade: Sürekli taciz ediyordu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çalıştığı hamamın sahibi Ali Yılmaz'ı (46) kalbinden bıçaklayarak öldüren Özbek asıllı K.S.(20), ilk duruşmada şoke eden iddialarda bulundu: "Çalışmaya başladığım ilk aydan sonra patronum beni taciz etmeye başladı. Olay günü yumruk attım, üzerime gelince bıçakladım."

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki hamam cinayetinde şok eden ifade: Sürekli taciz ediyordu

16 Mart 2018 tarihinde Ali Yılmaz'a ait hamamda meydana gelen olayda hamam sahibi Ali Yılmaz ile işletmede çalışan K.S. arasında kavga çıktı. K.S. çıkan kavgada işletmeci Ali Yılmaz'ı kalbinden tek bıçak darbesiyle yaraladı. Yılmaz, kaldrıldığı hastanede yaşamını yitirdi. K.S. ise çevreden tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Olaydan sonra gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklan K.S. hakkında 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan 30 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. K.S.'nin yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Sanık K.S. ilk savunmasında, "Çalışmaya başladığım ilk aydan sonra patronum beni taciz ediyordu. Olay günü yumruk attım. O da bana elindeki tahta ile birkaç kez vurdu. O sırada yerdeki bıçağı aldım, yine üzerime gelince bıçakladım. Sonrasında oğlu ve diğer hamam çalışanları beni darbetti. Kasadan para alıp, polise gidip her şeyi anlatacaktım. O sırada bir daha darbedildim" dedi. Mahkeme duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.