Hava Durumu

Bursa'daki iğrenç olay Esra Erol'da ortaya çıktı! Ailenin kirli sırrı...

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında yeni bir skandal ortaya çıktı. Bursa'da evden kaçan Gülbeyaz'ın 10 yaşındayken öz ağabeyi tarafından cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2021 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2021 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki iğrenç olay Esra Erol'da ortaya çıktı! Ailenin kirli sırrı...

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında yeni bir skandal ortaya çıktı.

İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülbeyaz (17) 'Babama gidiyorum' diyerek annesi Şerife Can'ın evinden ayrıldı. Anne ve babası boşanmış olan Gülbeyaz'ın, babasına o gün hiç gitmediği öğrenildi. Canlı yayına kızının bulunması için gelen anne, babası yerine Bursa Görükle'de oturan ağabeyinin yanına gittiği ve orada 4 ay kaldığını, orada kalırken de bir erkekle kaçıp kayıplara karıştığını iddia etti.

AİLENİN KİRLİ SIRRI

Canlı yayına çıkan anne Şerife Can, kızının 18'ine girmeden önce Abdülkadir Ö. tarafından kaçırıldığını söyleyip bulunmasını istedi. Esra Erol kızıyla en son konuşmasını sorunca ortaya korkunç aile sırrı döküldü. Şerife Can, kızının Ekim ayında kendisini aradığını ve ağabeyinin birlikte yaşadığı Habibe isimli kadına 'istismara' uğradığını anlattığını söylemiş.

ÖZ ABİSİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Esra Erol bu istismarın ne olduğunu sorunca Şerife Can sırrı ifşa etti. Evden kaçan Gülbeyaz 10 yaşındayken öz ağabeyi  tarafından cinsel istismara maruz kalmış. İstismarın sözlü olduğunu iddia eden anne Şerife Can, olayı öğrenince eşiyle birlikte oğullarını dövüp sokağa attıklarını söyledi.

Gülbeyaz'ı taciz eden ağabeyin  hikayesi de hayli karışıktı. 17 yaşındayken kendisinden yaşça büyük ve 1 çocuğu olan Habibe isimli kadınla birlikte yaşıyordu. 7 yıldır devam eden bu ilişkiden biri 3 diğeri 1 yaşında 2 çocuk sahibi. Gülbeyaz'ın kaçtığı Abdülkadir Ö. ise abisinin sevgilisi Habibe'nin erkek kardeşiydi.

Anne Şerife Can'ın korkunç sırrı ifşa etmesinin ardından kaçak olan Gülbeyaz, canlı yayına geldi. Abdülkadir Ördek'e kaçmadığını iddia eden genç kız günler sonra doğruyu söyleyerek Abdülkadir Ö. ile beraber olduğunu söyledi.

Esra Erol genç kıza 10 yaşındayken ağabeyi tarafından sözlü cinsel tacize uğradığı olayı hatırlattı. Bunun doğru olup olmadığını sorunca Gülbeyaz, "Evet bu doğru" dedi. Bunun üzerine avukat Hülya Kuran, "Peki sizi mağdur eden ağabeyin yanına niye gittiniz" diye sordu... Gülbeyaz, "Ben aslında oraya gitmeyecektim. Ben babamın yüzünden gittim. Ben direk kadın sığınma evine gidecektim" yanıtını verdi.

O BANA KAÇTI!

Gülbeyaz Can'ın ardından canlı yayına bağlanan Abdulkadir Ö. ise genç kızın anlattıklarının hepsini yalanladı. Gülbeyaz'ın yanında olduğunu ve birlikte kaldıklarını belirten Abdülkadir Ördek, onunla 1 yıldır görüştüklerini söyledi. Abdülkadir, "Ben yerimden kımıldamadım o bana kaçtı geldi" diyerek kendini savundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.