Hava Durumu

Bursa'daki kardeş cinayetinde kan donduran mesaj!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kadın kuaförü Günay Torun bir otomobilde ölü bulunmuştu. Torun'un katil zanlısı ağabeyi Halil K. ve suç ortağı 2 kişi adliyeye sevk edildi. Halil K.'nın sosyal medya hesabında paylaştığı, "Alacak nefesimiz olduğu sürece soracak hesabımız da olacaktır" mesaj ise dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki kardeş cinayetinde kan donduran mesaj!

Olay, dün sabah saatlerinde Balıkpazarı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 55 yaşındaki Günay Torun, bagaja poşetleri koyduktan sonra otomobilini çalıştırıyor. 2 metre geri gittikten sonra arkasına beyaz renkli bir araç yanaşıyor. Araçtan inen ve kardeşi olduğu ortaya çıkan Halil K, Torun'dan aracın camını açmasını istiyor. Halil K, kısa süreli tartışmanın ardından 5-6 el ateş edip hızla beyaz renkli aracına binip gözden kayboluyor. 

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayetten 4 saat sonra zanlıyı Karacabey'de yakaladı. Zanlı Halil K.'nın Günay Torun'un erkek kardeşi olduğu ve sosyal medya paylaşımında, "Para ile insanın arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir. İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın", "Alacak nefesimiz olduğu sürece soracak hesabımız da olacaktır" yazdığı öğrenildi. 

Cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden olabileceği ifade edilirken, zanlının sorgusuna başlandığı bildirildi. Emniyette ifadesi alınan zanlı Halil K. ve beraberindeki 2 kişi bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. 



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.