Hava Durumu

Bursa'daki kazada can pazarı! Öğrencilerin arasına daldı

Bursa'da bir kamyonun arkadan çarpması sonucu kontrolden çıkan kamyonet, 3 lise öğrencisine çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada, öğrencilerden 2'si yola savrulurken, diğeri iki aracın arasına sıkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki kazada can pazarı! Öğrencilerin arasına daldı

Kaza, Gürsu Kavşağı'nda meydana geldi. Seyir halinde olan kamyonet sürücüsü, arkadan bir kamyonun çarpması sonucu kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen 3 öğrenciye çarptı. Daha sonra korkulukları ezen kamyonet, iki aracın üzerine düştü. 2 liseli genç, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, bir diğer öğrenci kamyonet ile aracın arasına sıkıştı. 3 öğrencinin Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Gürsu Anadolu Teknik Lisesi'nde öğrenim gördüğü ortaya çıktı.

ZAMANLA YARIŞTILAR

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iki araç arasında sıkışan genci kurtarmak için zamanla yarıştı. Uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan 17 yaşındaki Mustafa Bican ve diğer yaralı öğrenciler Samet Yıldızhan ile Melisa A., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"KAN İÇİNDE KALDIM"

Yaralılardan Melisa A., taburcu edildi. Kamyonetin çarpması sonucu yola savrulan Samet Yıldızhan, olayı şöyle anlattı: "Okuldan çıkmıştık. 5 arkadaşla yürüyorduk. Arkamdan 'pat' diye bir ses geldi. Gözümü açtığımda yerdeydim. Her yerim kan içindeydi. Aracın nasıl geldiğini görmedim. Sonra hastaneye getirdiler. Bacağımda, kalçamda ve omzumda kırıklar var.

(Samet Yıldızhan)

HATIRLAMIYOR

Kamyonetin tekerleği ile araç arasına sıkışan Mustafa Bican'ın babası Hasan Bican, "Sabah çocukları okula gönderdik. Öğle sırasında Gürsu Kavşağı'nda çocuğuma ve arkadaşına araba vurmuş. Oğlumun durumu iyi. Kazayı hatırlamıyor ama ciddi bir sağlık sorunu yok" şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.