Hava Durumu

Bursa'daki metro istasyonu önünde simitçi krizi: Buna bir çözüm bulunsun!

Bursa Uludağ Üniversitesi metro istasyonu asansörü önündeki simitçi tezgahı vatandaşları çileden çıkarıyor. Gazetemize ulaşan duyarlı bir vatandaş, bu tezgâh nedeniyle özellikle bebekli evebeynlerin zorlandığını belirtip, bir çözüm bulunmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2020 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2020 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki metro istasyonu önünde simitçi krizi: Buna bir çözüm bulunsun!

Serap ÖZTÜRK

Gazetemize gelen bir şikâyet, yüzlerce insanın ortak sorununa ses oldu. Görükle Göçmen Konutlarında oturan ve Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonu'nu sık sık kullanan bir vatandaş, istasyon girişini işgal eden simitçi tezgâhının geçişi zorlaştırdığını belirtti.

İstasyonun İzmir yolu tarafındaki asansör girişinin, simitçi tezgâhı, şemsiye ve taburelerle engellendiğini söyleyen duyarlı vatandaş, "Bu tezgâh, istasyona girerken büyük sıkıntı teşkil ediyor. Özellikle bebek arabası kullanan vatandaşlar zar zor geçiyor. Bir de orada ayaküstü sohbet edenler olunca, iş iyice can sıkıcı bir hal alıyor" dedi.

BURULAŞ'ı aradığını ve şikâyetini dile getirdiğini kaydeden şahıs, kurumdan ilgilenileceğine dair yanıt geldiğini fakat 3 hafta geçmesine rağmen sıkıntının devam ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.