Hava Durumu

Bursa'daki tarihi surlarda facianın eşiğinden dönüldü!

Bursa Pınarbaşı Parkı'nda tarihi surlarının dibinde bulunan 190 yaşındaki çınar ağacı, köklerinin çürümesi nedeniyle büyük bir gürültüyle lüks otomobilin üzerine devrildi. Çınarın gece saatlerinde devrilmesi büyük bir faciayı önledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki tarihi surlarda facianın eşiğinden dönüldü!

Osmangazi ilçesi Pınarbaşı Parkı'nda tarihi surların dibinde bulunan 190 yaşındaki anıt çınar ağacı köklerinin çürümesi sebebiyle gece 03:00'de büyük bir gürültüyle devrildi. Gündüzleri kalabalık olan parkta çınarın gece saatlerinde devrilmesi muhtemel bir faciayı önledi. Çınar ağacının üstüne devrildiği bir lüks otomobil hurdaya dönerken, diğer bir otomobilin ise camları kırıldı.

Mahalleli ise çınar ağacının çürük olduğunu yetkililere bildirmelerine anıt ağaç olduğu için hiçbir önlem alınmadığını, çocukların oynadığı parkta çınarın gece saatlerinde devrilmesinin bir faciayı önlediğini söyledi. Parkta sürekli oynayan çocuklar ise "Büyüklerimiz bu çınar ağacının çürük olduğunu her an devrilebileceğini bize söylüyorlardı. Biz de bu çınar ağacının altında oynamıyorduk. Ağaç çürüktü" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.