Hava Durumu

Bursa Hayat Hastanesi yeni yerinde!

Bursa'da 1978 yılında bir "poliklinik" olarak kurulan, ardından 1981'de "hastane" statüsünü kazanan Hayat Hastanesi, 40. yılında Bursa'ya önemli bir yatırım kazandırdı. Sektörün öncü markalarından Hayat, Gökdere Kavşağı'ndaki yeni hastanesini de hizmete açtı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Hayat Hastanesi yeni yerinde!

Ankara Caddesi'nde Gökdere Kavşağı yakınında Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısına yapılan Özel Hayat Hastanesi hasta kabul etmeye başladı. 14 kat olarak hizmet vermeye başlayan hastane, 20 bin metrekare kullanım alanına sahip. Otopark sıkıntısı olmayan hastane 50'si yoğun bakım yatağı olmak üzere 150 yatak kapasiteli. Hastane yaklaşık 310 kişiye istihdam sağlıyor. Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, "Yeni hastanemize taşındık, sevinçliyiz. Hayat Hastanesi yeni yerinde hizmete açılmış oldu. Otopark sıkıntısı olmayan geniş, ferah ve 20 bin metrekare kullanım alanı var. 40. Yılında yeni hayat diye tarif sunuyoruz. Heykel'deki yerde ayak alışkanlığı var. Oraya gelenler için servis imkanı sunuyoruz. Orta ölçekli insanlarımıza hizmet veren, makul fiyatlarıyla hizmetini sürdüren gayet lüks, her yönüyle en güzel şekilde yapılan hastanemizin hizmetini başlattık. Hayat Hastanesi'nde 150 civarında personelimiz vardı, su anda 310 personelimiz var. Yeni yerimize taşınmamızla 100 civarında personelin başlangıcı oldu" dedi.

40 YILLIK MARKA

Bu arada Bursa'nın şehir merkezinde hizmet veren 1978 yılında "poliklinik" olarak kurulan, 1981 yılında da "hastane" statüsünü kazanan HAYAT HASTANESİ, uzman kadro ve ileri teknoloji desteğinde, tüm branşlarda özenli, güvenli ve yüksek standartlı hizmetler veren modern bir sağlık merkezidir. Hayat Hastanesi ileri tıp teknolojisini, geniş ve deneyimli bir kadro ve tüm çalışanlarının sadakatle benimsediği, "üstün hizmet anlayışı" ilkesi ile birleştirebilen ve bugün tıp sektöründe norm olarak kabul edilen yenilikleri süratle uygulayan, ISO 9001 KALİTE BELGESİ ve BEBEK DOSTU HASTANE unvanını kazanmış Bursa'daki sayılı özel sağlık kuruluşları arasındadır.

EKO, EKG, EFOR, SFT, RHİNOLİGHT, ALERJİ TESTİ, AŞI TEDAVİSİ

Deri ve Zührevi Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Hastalıkları, Biyokimya, Bakteriyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Üroloji, KBB, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Anestezi, Radyoloji, Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Akupunktur, Kardiyoloji, Diş Hekimliği branşlarında sağlık hizmetleri sunulan hastanenin polikliniklerinde EKO, EKG, EFOR, SFT, RHİNOLİGHT, ALERJİ TESTİ, AŞI TEDAVİSİ uygulamaları ve çekimleri yapılabilmektedir.

HEKİM VE TEKNOLOJİ

Teknolojik alt yapıya sahip olan HAYAT GÖZ ÜNİTESİNDE; katarakt, glokom, vitrektomi, fotokoagülasyon, kapsülotomi gibi cerrahi muayene ve ameliyatları yapılmaktadır. 30 doktor ve 70 personelin çalıştığı Hayat Hastanesi, 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti vermektedir. Her geçen gün hizmet kalite standardını yükseltmeyi hedefleyen; 6 katlı ve 2000 metrekare kullanım alanına sahip olan, Hayat Hastanesi'nde 2 adet ameliyathane, 1 adet doğumhane,1 adet yetişkin dahili yoğun bakım,1 adet yetişkin harici yoğun bakım ve 2 adet yeni doğan yoğun bakım bulunmaktadır. Son yıllarda teknoloji, personel ve hizmet anlayışı konularında yaptığı atılımlarla Bursa'da özel sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından biri haline gelen HAYAT HASTANESİ, "her gün bir adım daha ileri" ilkesi ile fiziki altyapısını ve cihaz donanımını geliştirmeye " önce sağlık " ilkesi ile de toplumun sağlık düzeyini desteklemeye devam etmektedir.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.