Hava Durumu

Bursa için meteorolojiden yeni açıklama

Meteoroloji Bursa için 22 Kasım 2021 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 19 dereceye kadar yükselirken, az bulutlu ve güneşli hava şehre hakim. Öte yandan meteorolojiden yapılan uyarıda yarından itibaren (SALI) Bursa düşen sıcaklıkla birlikte sağanak yağış etkisi altına giriyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2021 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2021 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa için meteorolojiden yeni açıklama

Bursa'da yeni haftada sağanak yağış yüzünü gösterecek.

Haftanın ilk gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 19 derece olarak ölçülürken, az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre gün boyu hakim.

Akşam saatlerinden itibaren 11 derecelere kadar gerileyen sıcaklıkla birlikte yarından gece yarısından itibaren şehir genelinde sağanak yağış geçişleri görülecek.

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa'da yarından itibaren kuvvetli sağanak yağış etkili olacak.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının en yüksek 18 derece olması beklenirken, gün içerisinde kuvvetli sağanak yağış gün boyu yüzünü gösterecek.

Yağış geçişleri ÇARŞAMBA günü de yer yer etkili olmaya devam ederken termometreler ise 13 dereceye kadar gerileyecek.

PERŞEMBE günü de hafif sağanak yağış geçişlerinin görüleceği Bursa genelinde sıcaklık yine 13 derece bandında seyredecek.

CUMA günü sıcaklığın yeninde 17 derece yükselmesiyle birlikte sağanak yağış şehir genelinde yüzünü göstermeye devam edecek.

Bursa için sarı uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için sarı uyarı verildi.
23 Kasım Salı günü saat 09.00'dan itibaren başlayarak Çarşamba günü saat 09.00'a kadar süreceği tahmin edilen uyarıda, "Sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

İşte Bursa'daki hava tahmin raporu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.