Hava Durumu

Bursa için özel önem taşıyan Mahfel'le ilgili flaş çağrı

Bursa için özel önem taşıyan Mahfel Çay Bahçesi'nin ihalesi, sözleşme imza süresinin geçmesi sebebiyle dün iptal edildi. İptal kararı sonrası açıklama yapan MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Mahfel'i OKİ (Osmangazi Kültür İşletmeleri) işletmelidir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa için özel önem taşıyan Mahfel'le ilgili flaş çağrı

Bursa'da önemli bir yere sahip Mahfel Çay Bahçesi'nin ihalesiyle ilgili dün sürpriz bir gelişme yaşandı. 50 bin lira aylık tahmini bedel üzerinden ihaleye çıkarılan tarihi Mahfel'i 200 bin lira artı KDV bedelle kiralayan Oğuzhan Beken, sözleşme imza süresinin son gününde mesai bitimi olan saat 17.30'a kadar BURFAŞ'a gitmeyince Mahfel Çay Bahçesi'nin ihalesi iptal edildi.

OKİ İŞLETSİN

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Mahfel'in öncelikle satışı ve kiralanması gündeme geldiğinde Bursa ve Bursalılar için özel önem taşıyan bu mekanın kamunun elinde kalmasını ifade etmiştik. Eğer ısrarla elden çıkarılmak isteniyorsa OKİ  ( Osmangazi Kültür İşletmelerine ) devrinin mümkünse gerçekleşmesini ve OKİ tarafından hizmet vermesini Osmangazi Belediye Meclisinde önermiştik" dedi.

AKTAŞ VE DÜNDAR'A ÇAĞRI

"Bu vesile ile dün iptal olan sözleşmeden sonra Sayın Alinur Aktaş ve Sayın Mustafa Dündar'a çağrıda bulunarak bu konuyu görüşmeye davet ediyoruz" diyen Aydın, "Zira son yıllarda malî anlamda toparlanma sürecine giren ve geçtiğimiz aylarda 6 milyon TL sermaye artırımı için meclisten yetki alan OKİ ve Osmangazi Belediye Başkanlığının Mahfel'i hakkıyla işletmeye ve hizmet vermeye gücü vardır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.