Hava Durumu

Bursa için peş peşe uyarılar geliyor! Donacağız...

Bursa Valiliği, kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının 7 dereceye kadar azalacağını belirterek buzlanma ve don olayına karşı vatandaşları uyardı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden de olası olumsuzluklara karşı zorunlu olmadıkça şahsi araçların kullanılmaması yönünde açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2021 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2021 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa için peş peşe uyarılar geliyor! Donacağız...

Bursa Valiliği, kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının 7 dereceye kadar azalacağını belirterek buzlanma ve don olayına karşı vatandaşları uyardı.
 

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle: 

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; gündüz sıcaklıklarının 2-4 derece gece sıcaklıklarının ise 5-7 derece azalması beklenmektedir.

Gece saatlerine kadar bölge genelinin, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar ise Bursa merkez ve doğu ilçeleri (Gemlik, Orhangazi, İznik, İnegöl, Yenişehir, Keles) aralıklı ve hafif kar yağışı beklenmektedir.

Sabah saatlerinden itibaren buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BİR UYARI DA BURSA BÜYÜKŞEHİR'DEN

Beklenen dondurucu soğuklarla ilgili bir uyarı da Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Yapılan uyarıda "Şehrimizde yarın kuvvetli buzlanma ve don tehlikesi bulunduğundan;  zorunlu olmadıkça şahsi araçlarınızı kullanmamanızı rica ediyoruz. Her türlü olumsuzlukta bizlere çağrı merkezimiz olan Alo 153'ten ulaşabilirsiniz" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.