Hava Durumu

Bursa İnegöl'de 'Cimri' oyunu kahkahaya boğdu

İnegöl Belediyesi'nin Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sahnelenen Moliere'in "Cimri" tiyatro oyunu, İnegöllülere kahkaha tufanı yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2021 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2021 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa İnegöl'de 'Cimri' oyunu kahkahaya boğdu

15 Ağustosa kadar devam edecek faaliyetler her hafta sonu Amfi Tiyatroda pandemi kuralları çerçevesinde yapılıyor. Temmuz ayının ilk haftası Irmak Arıcı konseri ve Ziyafet Sofrası tiyatro gösterisi ile başlayan Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinliklerinin ikinci haftasında da Mahalle Takımları Sergisi, Yetenek Sirkiniz Gösterisi ve Altar 80'ler 90'lar konseri yapılmıştı.

3'üncü haftada da Oz Ülkesi Çocuk Tiyatro Gösterisi izleyici ile buluştu. 24 Temmuz Cumartesi akşamı Melda Kuyucu Kılıç ve İnegöl Belediyesi TSM korosunun konseriyle devam eden faaliyetlerde, pazar akşamı da İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahneye taşıdığı Fransız komedya yazarı Moliere'in eseri "Cimri" tiyatro oyunu sahnelendi. 2 perdelik komedi oyununu Volkan Derman yönetti. Moliere'in 'Cimri'si, Paris'in burjuva kesiminin çılgınlık hâline ulaşmış para tutkusunun komedyasını sahneye taşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.