Hava Durumu

Bursa İnegöl'deki Şehit Ömer Halisdemir Caddesi'nde düzenleme

Kentsel düzenleme çalışmaları İnegöl'de tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kemalpaşa Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Caddesi'nde Çevre Yoluna Bağlantı Kavşağında Ukome kararı ile kavşak düzenlemesi çalışması yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2019 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2019 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa İnegöl'deki Şehit Ömer Halisdemir Caddesi'nde düzenleme

Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan kararla yapılan kavşak çalışmanın içerisinde, aynı zamanda 17 araçlık otopark alanı da bulunuyor. Kavşak çalışması tamamlandıktan sonra ise gerekli asfalt düzenlemesi yapılacak.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada; " Öncelikle Hayırlı Cumalar diliyorum. Cumanın bereketinden nasiplenmeyi temenni ediyorum. Ukome (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) tarafından alınan kararla yapılan, kavşak düzenleme çalışmasının incelemesi için buradayız. Şehrin birçok alanında çalışmalarımız sürüyor. Düzenlemelerin içerisinde şehre nefes aldıracak, insanımızın beklentilerine cevap verecek uygulamalar yer alıyor" açıklamasında bulundu.

17 ARAÇLIK OTOPARK YAPILIYOR

Yapılan kavşak çalışmasının içinde 17 araçlık bir otopark alanının da olduğunu belirten Başkan Taban; "Kavşak çalışması tamamlandıktan sonra gerekli asfalt düzenlemesi de yapılacaktır. Şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen bu çalışmalar trafik ve kullanım açısındanda önemli olan sirkülasyonu sağlıyor. Yapılan düzenlemelerin insan hayatına kullanım kolaylığı sunduğuna, şehre nefes aldırdığını görüyoruz. İnegölümüz için gayretli çalışmalarımız devam edecek. Şehrimize ve insanımıza hayırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.