Hava Durumu

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan '15 Temmuz' mesajı

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan, 15 Temmuz 2016'nın ülkemize, milletimize ve demokrasimize alçakça kasteden hainlerin darbe girişimine maruz kaldığımız ve asla unutmayacağımız karanlık bir gece olduğunu anımsattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2021 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan '15 Temmuz' mesajı

15 Temmuz'un insanlık tarihine altın harflerle yazılmış büyük bir demokrasi mücadelesi olduğunu belirten Özkan, o karanlık gecede milletimizin hür ve bağımsız yaşama iradesine, birlik ve beraberliğimize kasteden hainlerin, milletimizin azim ve kararlılığı karşısında hüsrana uğradığını söyledi.

Hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen Türk milletinin o gece sergilediği destansı kahramanlığın asla unutulmayacağını söyleyen Başkan Özkan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milli birlik ve beraberliğimizin kuruluş ruhuyla yeniden inşa edildiği kutlu bir zafer günüdür. FETÖ terör örgütü mensupları, o gece aziz milletimizin sarsılmaz inancı ve destansı direnişiyle karşılaşmıştır. Millet olarak yaşadığımız bu hain darbe girişimini, gelecek nesillerin ve dünyanın asla unutmaması için elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle, milletimizin ve Karacabeyli hemşerilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum. Bu uğurda canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de sağlık ve mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.