Hava Durumu

Bursa Kirmastı dere yatağında çalışma başladı!

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir, il yönetimi ve partililerle önceki gün Kirmastı dere yatağında yaptıkları inceleme sonucu iş makinesi ve kamyonun gönderildiğini belirterek, "Bunun aslında 'Dostlar Kirmastı'da çalışırken görsün' demektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2021 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2021 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Kirmastı dere yatağında çalışma başladı!

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir, İYİ Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle proje alanında ortaya koydukları tepkinin, kamuoyuna yansımasıyla birlikte, Kirmastı dere yatağına bir iş makinası ile bir kamyonun gönderildiğini belirtti. Eleştirilerini, projenin bir an önce tamamlanmasını sağlamak amacıyla yaptıklarını belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Tevfik Demir, "Bir iş makinası bir de kamyonla apar topar başlatılan bu çalışma da ciddi bir çalışma değildir. Kimse kimseyi kandırmasın. Belki Mehmet Kanar ama bu millet kanmaz. Bunun da aslında 'Dostlar Kirmastı'da çalışırken görsün' demektir" dedi.

İYİ Parti Bursa İl ve Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Kirmastı Deresi Islah Proje çalışmalarının kaderine terk edilmesine sert tepki göstermişlerdi. Toplam 17 Milyon 173 bin 311 TL yatırım bedelli projeye şimdiye kadar yapılan 8 Milyon 179 bin 250 TL'lik masrafın sokağa atıldığına, yerinde tanık olduklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, "Milli serveti dere yatağına gömmüşler" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.