Hava Durumu

Bursa körfezi yine şenlenecek...

Gemlik'ten Mudanya'ya uzanan kıyı coğrafyası ile yelken sporuna kucak açan Bursa'da yelkenciliği geliştirmek maksadıyla yapılan 'TAYK-Eker Olympos Regatta' yarışları, 23-25 Ağustos'ta 7. kez düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2019 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2019 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa körfezi yine şenlenecek...

TAYK tarafından süt ürünlerinde Türkiye'nin yenilikçi markalarından Eker ana sponsorluğunda, Bursa Yelken Kulübü (BYK) ile Moda Deniz Kulübü (MDK) iş birliğiyle düzenlenen 'TAYK-Eker Olympos Regatta' yarışı bu yaz 7. Kez düzenlenecek. 'Olympos' ismi ile 2013 yılından bu yana düzenlenen 'TAYK-Eker Olympos Regatta' yarışına, yedinci yılında 35 profesyonel tekne ve 350 yelkencinin iştirak etmesi bekleniyor.

MODA'DAN BAŞLAYACAK

Moda Deniz Kulübü önünden 23 Ağustos Cuma günü saat 17.55'de verilen start ile başlayacak 'TAYK-Eker Olympos Regatta', 24 Ağustos Cumartesi günü Bursa'nın tarih kokan yöresel lezzetleri ile ünlü kıyı kasabası Tirilye'deki koy yarışları ile devam edecek. 25 Ağustos Pazar günü Tirilye'den start verilecek yarış, Ataköy'de son bulacak.

3 GÜNLÜK HEYECAN

İstanbul'dan Bursa'ya 'TAYK-Eker Olympos Regatta' yarışı, denizin zorlu şartlarına, güçlü dalgalarına, beklenmedik sürprizlerine aklı, kas gücü ve ekip ruhuyla karşı koyan 30 teknenin 3 gün boyunca zorlu zirve mücadelesine sahne olacak. Rüzgârı en iyi hisseden teknenin zirveye çıkacağı yarışta şampiyon 7. Eker Olympos Regatta Kupası'nın sahibi olacak. Organizasyonun kayıtları ise http://www.tayk.org.tr/yaris-ilanlari adresinden gerçekleştirilebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.