Hava Durumu

Bursa'nın dağ ilçeleri AK Parti radarında! 'Cazibe merkezi haline gelecek'

Dağ bölgesi ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılarla bölgedeki talepler ve yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. AK Parti Bursa İl Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programlara AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz, Setenay Yüksel Olguner, ilçe koordinatörleri, ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, ilçe belediye başkanları ve bölge muhtarları katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2021 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2021 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın dağ ilçeleri AK Parti radarında! 'Cazibe merkezi haline gelecek'

Toplantıda belediyeler ve ilgili tarafından bölge ilçelerine yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve bölgenin ihtiyaç ve taleplerinin konuşuldu.  Bursa Milletvekili Osman Mesten, farklı zenginlikleri bünyesinde barındıran dağ ilçelerinin potansiyellerini ortaya çıkararak, bölgeyi hak ettiği gibi bir cazibe merkezi haline getirecek olan çalışmaları bölge halkının ve dinamiklerinin talep ve önerileri doğrultusunda yürüttüklerini söyledi.

PROJELERE YAKIN TAKİP

Mesten, gerek büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bölgede yürüttüğü çalışmaların gerekse de merkezi hükümet ve ilgili kurum, kuruluşlar tarafından hayata geçirilmesi planlanan projelerin yakından takipçisi olduklarını belirterek, dağ ilçelerinin her yönü ile kalkınabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.