Hava Durumu

Bursa'nın dağ ilçeleri doğalgaza kavuşuyor

Bursa'nın dağ ilçelerinin yıllardır süren doğalgaz hasreti sonunda bitiyor. Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık ve Keles ilçelerinde doğalgaz ile ilgili ön çalışmalar Nisan ayında başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın dağ ilçeleri doğalgaza kavuşuyor

İlçelerin belediye başkanları, Bursagaz yetkilileriyle, doğalgazın ilçelere getirilmesi ile ilgili süreci görüştüler. Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, "Dağ yöresinin uzun süredir beklediği doğalgaz ile ilgili ön çalışmalar Nisan ayında başlayacak" dedi.

EWE Türkiye Holding iştiraklerinden Bursagaz'ın Genel Müdürü Markus Rapp'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursagaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı M. Şükrü Özden ile İşletme ve Bakım Müdürü Nurettin Erikci katıldı.

NİSAN AYINDA BAŞLAYACAK

EPDK tarafından 2016 yılında doğalgaz verilmesi için Bursagaz'ın lisans alanına dahil edilen dağ yöresi ile ilgili yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantı sonrası konuşan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, "Belediye Başkanları olarak ilçelerimizin en kısa sürede doğalgaz kullanım konforuna kavuşmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursagaz Genel Müdürü Rapp ve diğer yetkililerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda dağ yöresinin uzun süredir beklediği doğalgaz ile ilgili ön çalışmalar Nisan ayında başlayacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.