Hava Durumu

Bursa'nın dedektifleri iş başında! Dün çalındı bugün bulundu

Bursa'da dün yaşanan hırsızlık olayının ardından sıkı bir takip gerçekleştiren Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayın failini yakaladıktan sonra, çalınıp satılan eşyaları da sahibine teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın dedektifleri iş başında! Dün çalındı bugün bulundu

 

Dün  (12 Ekim tarihinde) V.M.'ye ait eve giren hırsızlar 2 cep telefonu, 1 tablet ve 200 TL çalarak kayıplara karıştı.Jandarma ekipleri net olmayan kamera kayıtlarından yola çıkarak, şüpheli şahsın yürüyüş şeklinden daha önce hırsızlık suçundan sabıkası bulunan T.Y. olduğunu tespit etti. T.Y. Jandarma Motosikletli Asayiş Timi tarafından Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde kıskıvrak yakalandı. Yapılan üst aramasında çalıntı paralar bulunan T.Y.'nin çaldığı diğer malzemeleri G.Ç. ve N.K. isimli şahıslara sattığı anlaşıldı.

SATIN ALANLARA DA İŞLEM YAPILDI

Çalıntı malzemeleri satın alan şahıslara da ulaşan jandarma ekipleri, 'Suç Eşyasını Satın Alma veya Kabul Etme' suçundan G.Ç. ve N.K. hakkında işlem yaptı.Ele geçirilen çalıntı malzemeler V.M.'ye teslim edildi. Adli makamlara sevk edilen T.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.