Hava Durumu

Bursa'nın göbeğinde faciadan dönüldü! Trafikte kriz geçirince...

Bursa'da seyir halindeyken kalp krizi geçiren taksi sürücüsü Mehmet Acar, yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Acar sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajı ile kurtarıldı. Bariyerlerin altında kalan ve ayağı kırılan bir kadın da hastanede tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın göbeğinde faciadan dönüldü! Trafikte kriz geçirince...

Edinilen bilgiye göre 16 T 0336 plakalı ticari taksinin sürücüsü Mehmet Acar (59) Altıparmak istikametinden Heykel istikametine seyir halindeyken kalp krizi geçirdi. Zafer Plaza önüne geldiğinde taksinin kontrolünü kaybeden Acar, yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak durdu. O sırada kaldırımda yürüyen 55 yaşındaki Kıymet Durmuş isimli kadın da demir bariyerin altında kalarak yaralandı. 

Kalp masajı ile hayata geri döndü 

Vatandaşlar tarafından çıkarılan Mehmet Acar'ın kalp krizi geçirdiği anlaşılınca sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Acar'a yarım saat boyunca kalp masajı yaptı. Kalp masajı ile kurtarılan taksici, ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3. kez kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen talihsiz adama anjiyo yapıldığı ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan devrilen demir bariyerin altında kalan Kıymet Durmuş ayağındaki kırık nedeniyle tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken yaşanan olay şehir kameraları tarafından da an be an görüntülendi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.