Hava Durumu

Bursa'nın karavanları Avrupa'nın göz bebeği oldu

Pandemi sürecinde vatandaşlar karavan alarak kalabalık yerlerden uzaklaşıyor. Gelen taleplere yetişemeyen firmalar bu yıl yüzde 400'ün üzerinde büyüdüler.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın karavanları Avrupa'nın göz bebeği oldu

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde karavan işi yapan firmanın ortaklarından Murat Emir, pandeminin etkisiyle karavana ilginin arttığını söyledi. Emir, "Karavanseverleri mutlu edecek kararlara imza attık. Sektörün güçlü ve güvenilir isminin mağazası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Karavan sever dostlarımızı iş yerimize bekliyoruz' şeklinde konuştu.

Karavan firması ortaklarından Nazmi Kılıç, "Firma olarak Amerika, İngiltere, Almanya, Kore, Avustralya, Katar, Rusya ve Azerbaycan'a ihracat yapıyoruz. Yaptığımız ürünler yurt dışında beğeniyle karşılanıyor. Ülke içinden çok büyük ilgi görüyoruz. Dönem dönem karavan taleplerine yetişmekte zorlanıyoruz. Bunun yanında 5 ülkeye yaptığımız çekme karavan ihracatı ile hedeflerimize hızla ilerliyoruz. Tesisimizi büyüteceğiz. Aylık 110 olan karavan üretimimizi 260'a çıkaracağız. Ayrıca bu sayede ihracat yaptığımız ülke sayısını da yukarılara çıkaracağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.