Hava Durumu

Bursa'nın koronavirüs haritasında çarpıcı detay! Kırmızı renk yayılıyor...

Vatandaşların vurdumduymazlığı, tedbirlere riayet etmemesi nedeniyle giderek artan Covid-19 vakaları endişelendiren boyutlara ulaştı. Bursa Tabip Odası, Bursa'nın 18 günlük koronavirüs haritalarının karşılaştırmasını yaparak durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın koronavirüs haritasında çarpıcı detay! Kırmızı renk yayılıyor...

Yurt genelinde koronavirüs vakaları her geçen gün artarken, Bursa Tabip Odası'ndan çok çarpıcı bir paylaşım geldi. 

Bursa'nın 18 günlük koronavirüs haritalarını paylaşan Bursa Tabip Odası,  "Sağlık Bakanlığı'na soruyoruz. Artan vakaları neden sayılarda göremiyoruz?" sorusunu yöneltti. 

Öte yandan 'Hayat Eve Sığar' uygulamasından elde edilen Bursa'nın koronavirüs tablosunda, yüksek risk anlamına gelen kırmızı rengin arttığı dikkatlerden kaçmadı..

BAKAN KOCA DA UYARMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da  "Son dönemde vaka artışının en çok illerin olduğu başında Ankara geliyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa hala yüksek riskli illerimiz arasında" demişti. Bursa Valisi Yakup Canbolat da sosyal medya hesabı üzerinden  artan vakalara dikkati çekerek "Sevgili Bursalılar, her gün basında yer alan olumsuz salgın görüntüleri ile anılır hale geldik. Lütfen üç temel maske, mesafe ve temizlik kuralına uyalım. Uymayanları uyaralım. Riskli iller içerisindeyiz ve vaka sayımız artmaktadır. Bu durumdan ancak sizlerin dikkati ile kurtulabiliriz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.