Hava Durumu

Bursa'nın tanıtımına önemli katkı! Bu kez 'Hekimoğlu'nu ağırladı

Bursa Karacabey Belediyesi'nin son yıllarda geliştirdiği ataklarla turizm konusunda adından sıkça söz ettiren Karacabey, dizi ve filmlere de konu olmaya devam ediyor. İlçe, Hekimoğlu dizisine ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2020 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2020 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın tanıtımına önemli katkı! Bu kez 'Hekimoğlu'nu ağırladı

İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerler, her geçen gün daha da popüler hale gelirken, daha önce ulusal kanallarda yayınlanan pek çok dizi ve filme sahne olan Karacabey, bu kez Hekimoğlu dizisine ev sahipliği yaptı.

Karacabey'de bir gün boyunca süren çekimler sırasında Belediye Başkanı Ali Özkan sete giderek; dizinin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularıyla bir araya geldi.

KENT TANITIMINA KATKI

Gerçekleşen ziyarette Karacabey'in doğal güzelliklerinden bahseden Özkan, "Karacabey'in dizi ve filmlere konu olması bizleri son derece sevindiriyor. Bu sayede ilçemizin hem tanıtımı sağlanıyor hem de yerel kalkınmaya da destek olunuyor. Tüm ekibe başarılar diliyor, sizleri her zaman Karacabey'imize bekliyoruz" dedi.

Özkan ziyaretin sonunda; Yapımcı Engin Sarıal, Yönetmen Semih Bağcı ve Oyuncu Eren Hacısalihoğlu'na, Karacabey Longozundan çekilmiş nilüfer çiçeği tablosunu hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.