Hava Durumu

Bursa'nın yerel markasının globale uzanan yolculuğu!

NETTEL Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reffik Selik, NETTEL Group'un başarısı hakkında YeniDönem gazetesine açıklamalarda bulundu. Selik, Bursa'nın yerel bir markası iken global bir markaya dönüştüklerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2020 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2020 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın yerel markasının globale uzanan yolculuğu!

NETTEL Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refif Selik, NETTEL Group Kurumsal İletişim Direktörü Bahar Erkan ve RMG Medya Yönetim Kurulu Başkanı TESAM Başkan Yardıcımsı Abdulkadir Aygün, önceki gün gazetemizi ziyaret etti. NETTEL Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refif Selik, Nettel Group hakkında önemli bilgiler vererek, çeyrek asırlık yolculuğumuzda gelişen teknolojiyle birlikte yürüyen yenilikçi fikirlerle, yerelde başlattığı yolculuğunu Avrupa'ya taşıyan başarılı gruplardan biri olduklarını söyledi. Avrupa'daki başarısını globalde yakalama amacıyla adım adım ilerlediklerini ifade eden Refik Selik, İletişim, Teknoloji, Gıda, Elektronik, Tekstil, İnşaat gibi farklı alanlardaki tüm faaliyetlerinde uluslararası standartlara uyum ve sürekli gelişim yaklaşımıyla hareket ettiklerini ifade etti.

SEKTÖRÜNDE LİDER

Refik Selik NETEL Group'u şöyle anlattı: "Üretim gücünün yanında AR-GE ve ÜR-GE faaliyetleriyle sürekli gelişimi esas alırken, Helt ve Nettech Markalarında cep telefonu, tablet aksesuarları, yedek parça, giyilebilir teknoloji alanlarında fark yaratarak, dijital dönüşümün de öncülerindendir. Nettech Store+Service Mağazalarında gelişen teknolojiye uyum sağlayan 27 bin ürün çeşidiyle sektörde Türkiye'nin lideri konumuna geldi."

AVRUPA STANDARLARINDA

"Tüm markalarındaki kalite yolculuğunda CE "Conformite European" belgesiyle Avrupa Standartlarında ürünleri müşterilerine sunuyor. İnovatif ve kreatif şekilde kullanıcı tercihlerine uygun ergonomik ve şıklığı ile dikkat çeken ürünleri; 8 ülkede 180 farklı noktaya ulaşıyor."

GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

"Türkiye ekonomisindeki dalgalanmalara rağmen gücüne güç katan Nettel Group, tedarikçileri, yatırımcıları ve tüm paydaşları için değer yaratmaya devam ediyor. AVM inşaat projeleri, ticari binalar, perakende satış alanında Franchise sistemi Nettech Store+Service mağazalarıyla yatırımcılarına kazandırmayı sürdürüyor."

HIZLI SERVİS

Ürün çeşitliliği ve mağazacılık alanında fark yaratan Nettel Group, teknik serviste ilk dijital dönüşümü gerçekleştiren şirketlerden biri olduğunu anlatan Refik Selik, "Nettel Group; Nettech Store+Service Mağaza konseptiyle Türkiye'de bir ilke imza atarken, alışveriş keyfi ile Hızlı Servis hizmetini birleştirerek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.  Cep Telefonu, Tablet, Giyilebilir Teknoloji vb. tüm mobil cihazların onarımını; uzman kadro, son teknolojik sistem ve hizmet kalitesiyle gerçekleştirmektedir. 1 Saatte Ekran Değişimi, 1 Saatte Batarya Değişimi, 3 Saatte Arka Cam Değişimi, Teknik Uzmandan Birebir Destek, Ücretsiz Arıza Tespit ve çok daha fazlası..." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.