Hava Durumu

Bursa plakalı yolcu otobüsü devrildi! 2 kişi hayatını kaybetti

Ankara'da Çamlıdere ilçesinde, Bursa plakalı yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa plakalı yolcu otobüsü devrildi! 2 kişi hayatını kaybetti

Kaza, saat 07.30 sıralarında Ankara'da Çamlıdere ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul-Ankara seferini gerçekleştiren Serkan Pektaş idaresindeki 16... plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, Cankurtaran mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kendi imkânlarıyla otobüsten çıkan yolcuların ihbarı ile kaza bölgesine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yolcuların kurtarılması için çalışma başlattı. Otobüsün altında kalan iki erkek yolcunun hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kızılcahamam, Ankara ve Bolu'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle otoyolun bir şeridi araç trafiğine kapatıldı. Polis ve Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ekipleri, başka kazaların yaşanmasına engel olmak için trafik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin kaza alanında yaptığı çalışmanın ardından cenazeler morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.