Hava Durumu

Bursa sağlığının bir numaralı isminden önemli açıklama!

Bursa'da günlük vaka sayılarının önemli ölçüde azaldığını dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, rehavete kapılmadan tedbirleri sürdürmek gerektiğinin altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2020 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2020 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa sağlığının bir numaralı isminden önemli açıklama!

Bursa'da Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler sayesinde vaka sayılarında ciddi düşüş yaşanıyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bursa'daki günlük vaka sayılarının son bir haftada yüzde 50 oranında azaldığına dikkat çekti. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ise yaptığı açıklamada vatandaşların kurallara uyması halinde vaka sayılarının düşmeye devam edeceğini belirtti.

Bursa'da alınan tedbirlerin büyük fayda sağladığını vurgulayan Dr. Yavuzyılmaz, "Şimdi gevşeme değil, tedbirleri daha da arttırma zamanı. Bursa olarak bu konuda ciddi yol aldık. Koronavirüsle mücadelede geçmiş tecrübelerimiz gösteriyor ki tedbiri elden bıraktığımız vakit vaka sayıları yükseliyor. Vaka sayılarının düşmeye başladığı bugünlerde maske, mesafe ve temizlik konularında vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.