Hava Durumu

Bursa sağlıkta kalite... Kopal'da yatırımlar sürüyor!

Bünyesinde yer alan Özel Esentepe Hastanesi, Özel Bursa Anadolu Hastanesi ve Metafiz Tıp Merkezi'ne ciddi yatırım yaparak, birçok iyi isimle büyümeye devam eden Kopal Sağlık Grubu, 'önce insan' prensibiyle vatandaşlara 7/24 kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa sağlıkta kalite... Kopal'da yatırımlar sürüyor!

Mevcut hastanelerine ciddi yatırım yaparak, birçok iyi isimle büyümeye devam eden Kopal Sağlık Grubu, 'önce insan' prensibiyle vatandaşlara 7/24 kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Poliklinik hizmetleri, radyoloji ünitesi, laboratuvar ünitesi, tam teşekküllü ameliyathaneleri, acil gözlem yatakları ve check-up hizmetleri ile hastalarına hizmet veren Özel Esentepe Hastanesi'nin, toplamda 75 yatak kapasitesi, 12 genel yoğun bakım ünitesi, 4 koroner yoğun bakım ünitesi ve 11 yenidoğan bakım ünitesi bulunuyor. Yeni ek binanın da tamamlanmasıyla birlikte, 8100 metre2 alanda, tam teşekküllü olarak vatandaşlara sağlık desteği veren Özel Esentepe Hastanesi; sağlık alanında ilk günden bu yana yatırımlarını sürdürüyor.

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Kopal Sağlık Grubu çatısı altındaki Özel Bursa Anadolu Hastanesi'nin, iç ve dış mekânda iyileştirme çalışmaları da son sürat devam ediyor. Özel Bursa Anadolu Hastanesi'nin halihazırda, 5 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 3 yataklı koroner yoğun bakım ünitesi, 4 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 5 yataklı KVC yoğun bakım ünitesi olmak üzere, toplamda 17 yoğun bakım yatağı mevcut. Ayrıca 50'de normal hasta yatağı ile birlikte, toplamda 67 yataklı hastane olarak hizmet vermeyi sürdürüyor.

Bununla birlikte hastanede, 5 ameliyathane odası, 1 adet göz müdahale odası, 13 yataklı gözlem odası, anjiyo ünitesi ve girişimsel radyoloji ünitesi bulunuyor. Özel Bursa Anadolu Hastanesi bugün itibariyle; 42 uzman hekim, 8 pratisyen hekim ve 1 diş hekimi ile birlikte, toplamda 260 personeli istihdam etmektedir.

Hastane bünyesinde, anjiyografi ünitesi, radyoloji ünitesi ve biyokimya laboratuvarı mevcut olup, 5 ameliyathane odası ve bir adet göz müdahale odası bulunuyor. 4880 m2 inşaat alanı bulunan hastanenin, 32 adet de poliklinik odası bulunmaktadır.

İNEGÖL'E YENİ SOLUK

Kopal Sağlık Grubu'nun kalitesi, İnegöl'de de kendini hissettiriyor. Kopal Sağlık Grubu çatısı altındaki İnegöl Özel Metafiz Tıp Merkezi, bugün itibariyle 2 fizik tedavi, 1 çocuk hastalıkları, 1 dahiliye, 3 fizyoterapist ve 1 diyetisyen ile bölgeye hizmet etmeye devam ediyor. Her türlü fizik tedavi uygulamasının yapıldığı merkezde, 16 fizik tedavi kabini ve 2 fizyoterapi salonu mevcut olup, 3 kat ve 1200 m2 alanda vatandaşlara hizmet verilmektedir.

KOPAL'IN ANLAYIŞI

"Kopal Sağlık Grubu çatısı altındaki tüm hastanelerimizde, hastalara 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunmak adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" diyen Kopal Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, "Bu anlayışla, gelecekte de Bursa'nın ve Türkiye'nin ihtiyacı olan kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmetini vatandaşlarımıza sunmak için teknolojimizi ve insan kaynağına yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

BÜYÜMEYE DEVAM

Kuruldukları günden bu yana, 'önce insan' prensibiyle hareket ettiklerini kaydeden Op. Dr. Ergin Kopal, yeni yatırımlarla birlikte çok daha geniş kapasiteyle, 7/24 tam teşekküllü olarak, vatandaşlara kalite sağlık hizmeti sunma gayretinde olduklarını söyledi. Dr. Ergin Kopal, tüm hastane personeli olarak titizlikle hareket edip, hastaları bir an önce sağlıklarına kavuşturmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

 

(Engin Kopal)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.