Hava Durumu

Bursa sahillerine operasyon! Ceza yağdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Mudanya, Güzelyalı, Kurşunlu ve Gemlik sahillerini işgal edip, buralarda faaliyet gösteren işletmelere yönelik operasyon düzenledi. Sahili kapatarak izinsiz olarak vatandaşlara şezlong kiralayan işletmelerin malzemelerine el konulurken, haklarında cezai işlem uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa sahillerine operasyon! Ceza yağdı

Yaz aylarının gelmesiyle özellikle Mudanya ve Gemlik sahillerinde seyyar satıcılar, yaya yolu işgalleri ve işletmelerin plajlara fazla şezlong koyarak halkın denize girmesini engelledikleri yönünde vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe belediyeleri zabıta ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sahillerdeki denetimlerini artırdı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Enver Karakoç, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın talimatları doğrultusunda, Büyükşehir Zabıta Teşkilatı olarak hiçbir yerde işgallere geçit vermeyeceğiz" dedi.

HEDEF, HALKIN HUZURU

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen sahil düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile sahillerde kalitenin arttığını, Bursa'ya ait bu değerlerin vatandaşlar tarafından da özenle korunması gerektiğini ifade eden Karakoç, yaz sezonunda sahillere kıyısı olan ilçelerde, ilçe belediyesi zabıtaları ile birlikte ortak denetimlerin sürdürüleceğini, sahillerde halkın huzur ve güven içerisinde hareket edebilmelerinin sağlanacağını vurguladı. Sahillerdeki denetimlerin yaz sezonunda artarak devam edeceği de belirtilirken, sahilleri özgürce kullanamayan tatilciler ise zabıtanın uygulamasını memnuniyetle karşıladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.