Hava Durumu

Bursa Sırameşeler metro istasyonunda korkunç kaza! Taklalar attı

Bursa Sırameşeler metro istasyonunda önüne çıkan araca çarpan sürücü kontrolünü kaybederek taklalar attı. Sürücü şans eseri, hurdaya dönen otomobilin içinden yara almadan kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2018 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Sırameşeler metro istasyonunda korkunç kaza! Taklalar attı

Kaza Sırameşeler metro istasyonunun önünde meydana geldi. Merkez istikamete giden plakası ve kimliği belli olmayan otomobil sürücü, olayı gören vatandaşların iddiasına göre, ara sokaktan önüne çıkan otomobile çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise, önce yol kenarındaki ağaca, sonra aydınlatma direğine çarpan otomobil, iki takla attıktan sonra ters şekilde durabildi.

Çevredeki vatandaşların yardımı ile otomobilden burnu bile kanamadan çıkarılan sürücü Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada her iki otomobilde de hasar meydana gelirken, kimsenin yara almaması büyük bir faciayı önledi.

Hurdaya dönen otomobilde radyonun açık kalarak müzik çalması dikkatlerden kaçmadı. Trafik durma noktasına geldi. Polis ekipleri kazanın sebebini araştırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.