Hava Durumu

Bursa Soğutucu ve Bobinajcılar Odası ile TÜMŞAD arasında anlamlı protokol!

Bursa Soğutucu ve Bobinajcılar Odası, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği (TÜMŞAD) Bursa Şubesi üyelerine arızalan eşyalarının tamiri kapsamında 1 yıl ücretsiz teknik servis hizmeti vereceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2020 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Soğutucu ve Bobinajcılar Odası ile TÜMŞAD arasında anlamlı protokol!

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği (TÜMŞAD) Bursa Şubesi ile Bursa Soğutucu ve Bobinajcılar Odası arasında TÜMŞAD'a kayıtlı üyeleri sevindirecek bir protokol imzalandı.

 Protokole ilişkin Bursa Soğutucu ve Bobinajcılar Odası'ndan yapılan açıklamada,  "Bursa ve merkez ilçelerde bulunan ve TÜMŞAD derneğine kayıtlı üyelerin evlerinde kullandıkları beyaz eşya, televizyon, kombi, klima vb. eşyalarının arızalarında 1 yıl ücretsiz olarak teknik servis hizmeti vereceğiz. Bu ülke ve millet için önce vatan diyerek canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Devletimizin ve milletimizin, onların yanında olduğunu her zaman biliyoruz. Bizler de onların yanında her daim olduğumuzu bilmelerini istedik. Yaptığımız bu farkındalığın tüm camiaya örnek olmasını temenni ederek emeği geçen başta Yönetim Kurulu'ma ve herkese teşekkür ederim" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.