Hava Durumu

Bursa Ticaret Borsası'ndan 'liderlik zirvesi'

Hızlı ve sürekli değişimin girişimcileri dönüşüme zorladığı küreselleşen dünyada, sürdürülebilir bir liderlik ekosistemi oluşturmayı hedefleyen Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB), önemli bir faaliyete imza atıyor

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2021 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2021 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Ticaret Borsası'ndan 'liderlik zirvesi'

AIESEC Bursa Şubesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Genç Girişimciler Kurulu, İstasyon Bursa ve Bilim Kahramanları Derneği ile ortaklaşa düzenlenecek 'liderlik zirvesi', 15-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Korona virüs salgını sebebiyle zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek zirveye dâhil olmak isteyenler katılımcılar, www.btb.org.tr adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecek.

Zirve boyunca iş dünyasının önde gelen isimlerinin ve alanında uzman akademisyenlerin liderlik ve kariyer hikâyelerini paylaşacağı etkinlik sırasında, anket çalışmasından elde edilecek veriler de zirve sonunda kamuoyuyla paylaşılacak.

Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, liderlik zirvesinin gençlere önemli bir vizyon katacağını vurguladı. Dönüşümün zorunluluk olduğu dünyada gerek fertlerin kendi hayatlarında gerekse iş dünyasında dönüştürücü liderlere ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Özer Matlı, "Bu anlamda düzenleyeceğimiz zirve ile katılımcılar, liderlikle ilgili yol gösterici bilgi ve tecrübelerinden ilham alma, liderlik vasıflarını keşfetme ve geliştirme fırsatı bulabilecekler. Korona virüs salgını sonrası ortaya çıkacak yeni dünya düzeninin vizyoner liderlerini yetiştirmek amacıyla bütün gençlerimizi, girişimcilerimizi ve içindeki lideri keşfetmek isteyen herkesi, ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz etkinliğe katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.