Hava Durumu

Bursa Ticaret Lisesi'nden 50 yıl önce mezun olmuşlardı! Anlamlı kutlama...

Bursa Ticaret Lisesi'nden 50 yıl önce mezun olan birbirinden önemli isimler, kendi öğrencilik yıllarında eğitim kurumunun müdürlüğünü yapan 89 yaşındaki İlhan Altan ile İngilizce öğretmenleri Birsen Altan'a öğretmenler günü kutlaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2019 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2019 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Ticaret Lisesi'nden 50 yıl önce mezun olmuşlardı! Anlamlı kutlama...

Serap ÖZTÜRK

Bursa Ticaret Lisesi'nin 1968-1972 yılı mezunlarından bir grup öğrenci, o yıllardaki öğretmenleriyle yemekte bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladı.

Bu seneki kutlamanın sürprizi; okulun 1966-1972 yıllarında müdürlüğünü yapan 89 yaşındaki İlhan Altan ile İngilizce öğretmeni eşi Birsen Altan'ın İstanbul'dan Bursa'da düzenlenen programa katılması oldu.

Duayen eğitimci Altan Çiftinin yanı sıra yemeğe kurumda görev yapan öğretmenlerden Abdullah ve Aynur Kasap, Özer ve Sevim Benol, Mustafa ve Gülsevil Yıldırım, Osman Nuri ve Ferhan Özsaraç, Ömer ve Nermin Kayın ile Sevim Torgay da katıldı.

24 kasım Öğretmenler Günü programını düzenleyen okulun 50 yıl önceki mezunlarından Halil Güleç, Ali İhsan Yeşilova, Erdoğan Bilenser, İdris Sevinç, Cemil Başoğlu, Şerif ve Fahrünnisa Arı'nın mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Program; el öpmeler, hatıraların anlatılması, şarkıların seslendirilmesi, şiirlerin okunmasıyla hem duygu yüklü, hem de çok neşeli anlara sahne oldu. Kutlama günün ertesinde ise heyet topluca Bursa Ticaret Lisesi'nin mevcut müdürü Kemalettin Gencer'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İlhan Altan, tam 7 sene görev yaptığı okulu ve odasını gezerken oldukça duygulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.