Hava Durumu

Bursa trafiğine 15 Temmuz ayarı!

Bursa'da yapılacak demokrasi mitingi nedeniyle trafikte düzenlemeye gidildi. Bazı yollar bu kapsamda trafiğe kapatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa trafiğine 15 Temmuz ayarı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Acem Reis Cami Kavşağından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı istikameti Haşim İşcan Caddesi gidiş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan Gökdere Caddesi Acem Reis Cami kavşağına kadar gidiş, her iki yönlü gidiş ve geliş istikametleri, Altıparmak Caddesi varyant altından 15 Temmuz Demokrasi Meydanına gidiş istikameti 15 Temmuz 2017 günü saat 13.00'dan 16 Temmuz 2017 günü saat 08:00'a kadar ana yollar ile bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacaktır. Gençosman Kavşağından-Kent Meydanı-Uluyol Kavşağı-Hakimiyet Kavşağının geliş ile gidiş istikameti ve Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikameti ise miting süresince şerit daraltma uygulanarak zaman zaman kısa süreli araç trafiğine kapatılacaktır" denildi.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Öte yandan alternatif güzergah olarak Altıparmak Caddesi-Stad Kavşağından-İzmir yoluna çıkmak isteyen sürücüler, Çekirge Caddesi-Çelik Palas lambalar-Kükürtlü-Acemler istikametler-Ankara yoluna çıkmak isteyen sürücüler Altıparmak-İpekiş-Merinos Gençosman, yada İnönü-Setbaşı-Yeşil istikametlerini, İstanbul yoluna gitmek isteyen sürücüler Gençosman- İstanbul yolu istikametlerini kullanabilecekleri açıklandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.