Hava Durumu

Bursa vekili Kayışoğlu'nun sözü büyük alkış aldı! 'Eşimi bıraktım, kepçeyi seçtim'

Bursa'nın Yenişehir ilçesi Kirazlıyayla mahallesinde maden şirketine karşı köylülerle birlikte direnen ve makinelerin önüne duran CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun, "Beni durduramayınca eşimi gözaltına aldılar. Eşimi bıraktım, kepçeyi seçtim" sözleri büyük alkış aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa vekili Kayışoğlu'nun sözü büyük alkış aldı! 'Eşimi bıraktım, kepçeyi seçtim'

-Turgay AKBULUT-

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Kirazlıyayla mahallesinde, Lübnanlı maden şirketi Meyra Madencilik'in maden ocağı genişletme ve atıksu havuzu çalışmaları kapsamında ağaç kesmesine karşı çıkan köylüler eylem yaptı. Köylülerin eylemine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve eşi Yusuf Kayışoğlu da destek verdi.

Yazarımız Yusuf Kayışoğlu, olayı görüntülerken güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan Kayışoğlu serbest bırakıldı. İş makineleri de kazıyı akşam saatlerinde durdurdu.

Makinelerin önüne geçerek talanı durdurmaya çalışan vekil Altaca Kayışoğlu ise olay anını şu sözlerle anlattı:  "İş makinesini durdurmaya çalışırken, bana dokunamayınca  olayı görüntüleyen eşimi gözaltına aldılar. Eşimden vazgeçtim, kepçeyi seçtim." Kayışoğlu'nun bu sözleri köylülerden büyük destek gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.