Hava Durumu

Bursa'ya şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, sınırın sıfır noktasında teröristlerle sabaha karşı çıkan çatışmada şehit düşen 6 askerden birinin 24 yaşındaki Bursalı Sözleşmeli er Emre Karaaslan olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya şehit ateşi düştü

Bu sabaha karşı Türkiye'ye sızmaya çalışan bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 6 asker ile 2 güvenlik korucusu şehit oldu, biri ağır 2 asker yaralandı. Hain saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Emre Karaslan'ın ateşi Bursa'nın Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi Gökpınar Sokak'taki baba ocağına düştü. 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığına bağlı hudut karakolunda sözleşmeli piyade er olarak görev yapan Şehit Karaaslan'ın 9 ay önce göreve başladığı öğrenildi.

Şehit Emre Karaaslan'ın aslen Erzurum Tortum nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.

ACI HABER MESAİDE VERİLDİ

3 kardeş olduğu öğrenilen şehit Karaarslan'ın bir kardeşinin evli ve Bilecik'te ikamet ettiği, diğer kardeşinin ise lisede eğitim gördüğü öğrenildi. Acı haberi şehidin annesi Naciye Karaarslan, evde alırken, bir fabrikada işçi olarak çalışan babası İhsan Karaarslan'a ise mesaide olduğu sırada oğlunun şehadet haberi verildi.

Aslen Erzurumlu olan Şehit Karaarslan'ın 1 buçuk yıldır Ezgi Helin Karaarslan ile evli olduğu ve mart ayında göreve başladığı bildirildi. Şehit asker için Bursa'da yarın öğle namazına müteakip askeri tören düzenleneceği ve Hamitler Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.