Hava Durumu

Bursa'ya tekrar yağmur geliyor

Bursa yarın sağanak yağışın etkisi altına giriyor. Bugün termometreler 29 dereceyi gösteriyor. Yarın ise sıcaklığın 27 derece ve sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya tekrar yağmur geliyor

Marmara'nın doğusu ve batı Karadeniz kıyılarında çok kuvvetli ve yer yer aşırı yağış bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün gece saatlerinden sonra ve yarın (18.07.2017 Salı) İstanbul, Bursa ve Yalova çevreleri ile Batı Karadeniz kıyılarında (Düzce, Zonguldak ve Bartın) yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2); Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise şiddetli ve yer yer aşırı (100 kg/m2 ve üzeri) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Bursa'da ise salı ve çarşamba yağmur beklenirken, sıcaklığın 27 derece olması tahmin ediliyor. Sıcaklıklar çarşambadan sonra kademeli olarak artacak. Perşembe parçalı bulutlu ve 31 derece, Cuma az bulutlu 34 derece, cumartesi az bulutlu 34 derece olması öngörülüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.