Hava Durumu

Bursa'ya yapılacak millet bahçesinin ihale tarihi belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için inşa edilen millet bahçelerinden 6'sının daha ihale tarihi belirlendi. Bursa Osmangazi Gökdere Millet Bahçesi'nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2021 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2021 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya yapılacak millet bahçesinin ihale tarihi belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için inşa edilen millet bahçelerinden 6'sının daha ihale tarihi belirlendi.

Bursa Osmangazi Gökdere Millet Bahçesi'nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleştirilecek. 196 bin 938 metrekare alanda yapılacak millet bahçesinde 5 bin 704 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Projede 10 bin 887 metrekare alanda çocuk oyun köyü, yöresel bitkilerin mevsimsel renklendirme gösterilerinin yapılacağı 4 bin metrekarelik bitki gösteri alanları, 2 bin 750 metrekarelik biyolojik gölet olacak.

2 bin metre uzunluğunda bisiklet parkurunun, 2 bin metre koşu yolunun ve 4 bin metre gezinti yolunun olacağı projede, 16 kameriye, 3 mangal pişirme birimi ve 31 piknik masası, piknik alanı yer alacak.

Sosyal tesisin, yöresel satış ünitelerinin ve mescidin de olacağı projede bin 25 metrekarelik alanda millet kıraathanesi yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.